Het kunstatelier van Chris Verbeke

U bent van harte welkom om  een online- wandeling door mijn galerij te maken en u  te laten betoveren door mijn wereld van fantasie en kleur.
Na dertig jaar tentoonstellingen in tal van plaatsen in Belgie, zijn mijn werken nu te zien in een permanente ( maar steeds wisselende) tentoonstelling in onze chambres d’hotes  ‘le mas des eglantines’  in Coupiac.

Als  schilder heb ik tal van stadia doorlopen: van schilderen met olieverf, over aquarel tot acrylverf, en van figuratief tot abstract. Een constante is echter altijd gebleven:  de eindeloze inspiratie die de Aveyron mij kan bieden !  Altijd weer heeft deze streek mij aangezet tot nieuwe creatieve initiatieven. Ook nu we hier onze nieuwe  thuis gevonden hebben  blijft die inspiratiebron.  
Naast deze wondermooie streek is voor mij ook de muziek een onophoudelijke bron van inspiratie. Heel wat van mijn werken zijn dan ook het resultaat van een eerdere muzikale ervaring.

Ik hoop dat u er kan van genieten en ben steeds bereid u meer inlichtingen te geven over mijn werken.

Chris Verbeke

Alles was gewoon perfect: zeer aangenaam, netjes, gezellig en smakelijke maaltijden bereid door Hilde en de mooie plaatsen en dorpjes met de nodige uitleg van Chris en Hilde kunnen bezoeken !

Lees verder

Trés beau séjour dans cette région trés préservée avec des propriétaires agréables,charmants et prévenants. A refaire.

Lees verder

Een week lang genoten van de prachtige natuur, de vele uitstapjes met de blauwe lucht als gids. Hilde en Chris waren de perfecte gastheer en gastvrouw. Voor ons verdienen ze een dikke 10.

Lees verder