Gastenboek

Aarzel niet om zelf ook een berichtje na te laten.
Personen die andere bedoelingen hebben, vragen we vriendelijk om zich daarvan te onthouden.

Klik hier om een bericht toe te voegen.

Rudy & Marleen
Hilde en Chris , wij willen nogmaals via het gastenboek jullie bedanken voor de zeer aangename dagen die we doorgebracht hebben bij jullie einde juni 2018. Alles was gewoon perfect: zeer aangenaam, netjes, gezellig en smakelijke maaltijden bereid door Hilde en de mooie plaatsen en dorpjes met de nodige uitleg van Chris en Hilde kunnen bezoeken !

Bericht gepost op : 13/09/2018 9:11:58
hendrik declercq
Beste uitbaters, verleden week hebben wij met ons zessen wellicht een zeer mooi verblijf gehad. Dank aan Kris, voor zijn rondrijden en opzoeken van plaatsen waar je anders niet aankomt, voor het ontbijt, de picknick en alle veilige ritten. Dank aan Hilde voor de overheerlijke gerechtjes bij het avondeten, iedere avond anders maar even lekker. Neen, geen minuut spijt van dat ik deze vakantie samen met mijn vrouwtje heb doorgemaakt. Zij zelf heeft er ook van genoten en blijkbaar veel deugd gedaan hebben, want deze week is ze bijzonder fit (hopelijk blijft het zo) Dank aan Rudy en Christine voor de gesprekken, het delen van de foto's, kortom dank om jullie zo te leren kennen en natuurlijk ook onze Ekerse vrienden Jef en Hilde dank zeggen omwille van de vrienschap en luisterbereikheid n aar de westvlaamse taal, en ja ze waren meteen bereid om de reunie uit de grond te stampen (zie nu al uit naar 18 september in Izegem). Een ongelooflijke week, die voorbij gevlogen is een bijzonder mooie streek waar stilte en rust hand in hand gaan jaja eens daar vebleven zijn de batterijen wel opgeladen. het gaat jullie verder goed Kris en Hilde en wie weet tot een terugzien...

Bericht gepost op : 18/06/2017 11:28:37
Ria Callewaert
Hilde en Chris, wij zijn goed thuisgekomen we zijn jullie heel dankbaar voor de pragtige week dat we beleefd hebben bij jullie, we gaan zeker niet nalaten om reclame te maken wat ik niet wist dat jij de neef bent van Jochny compernolle enkele jaren geleden was dit een goede vriend van mij en hebben nog contact op fasebook, ik wens jullie nog veel succes

Bericht gepost op : 13/06/2017 12:03:49
Isabelle et Laurent du 36
Trés beau séjour dans cette région trés préservée avec des propriétaires agréables,charmants et prévenants. A refaire.

Bericht gepost op : 28/05/2017 15:21:34
Francine, Martine en Christiaan
La vie en Rose in het mauve "Mas des Eglantines". Een week lang genoten van de prachtige natuur, de vele uitstapjes met de blauwe lucht als gids. Hilde en Chris waren de perfecte gastheer en gastvrouw. Voor ons verdienen ze een dikke 10.

Bericht gepost op : 28/05/2017 15:18:51
Hans en Truus
Lieve luitjes, Dank aan jullie voor de fijne dagen, hartelijkheid, tips en bijzonder lekker eten! Eigenlijk te kort... En dank zij Chris hebben we de koning der kazen leren kennen, de Roquefort, en vooral leren waarderen (na een bezoek aan de cave in Roquefort). Wij hopen nog eens terug te komen.

Bericht gepost op : 28/05/2017 15:16:22
Ludwina en Johan (Langemark)
Beste Hilde en Chris, Dank voor de gastvrije ontvangst in jullie charmante B&B. Na de mooie wandelingen die we van jullie kregen en de interessante culturele uitstapjes op jullie aanraden was het ’s avonds al vanaf het begin met plezier “thuis” komen in Mas des Eglantines. We onthouden de prachtige landschappen en nog meer de warme ontvangst en nuttige uitleg en niet in het minst de gastronomische avondmalen en het gevariëerd ontbijt. We komen graag nog eens terug.

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:24:52
Hilde en Jef
Het was een fijn verblijf in jullie mooie mas met de mooie schilderijen, het lekkere eten en jullie gastvrijheid.

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:23:45
Jaques en Sonja
Heel veel dank voor alle hartelijkheid, hulpvaardigheid en gezelligheid op deze prachtige plek. Het was veel te kort, een reden om nog eens terug te komen.

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:23:03
Monique et Claude
En ce temps de J.O. 2016, nous avons le plaisir d’attribuer au Mas des Eglantines la médaille d’or pour la quatité du calme, de l’acceuil, du confort, de la cuisine et bien d’autres choses encore … Merci Hilde et Christian. Notre séjour dans votre belle maison d’hôtes a été particulièrement agréable. Merci encore !

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:21:59
Piet en Els
Beste Hilde en Chris, we hebben genoten van jullie gastvrijheid, de lekkere smaken in het eten en in de muziek. Dank zij jullie hebben we heel de streek zééééér weten appreciëren. Een adresje om te onthouden !

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:20:01
Rudi en Christine
Wat een aankomst. 1 dag te vroeg!! Maar niet getreurd, voor alles is een oplossing, en dat was ook de volgende dagen zo. Je maakte ons wegwijs langs kronkelende wegen naar zeer mooie dorpjes en landschappen. We werden verwend met het beste van de keuken, met kennis en liefde klaar gemaakt. Je gastvrijheid maakte van ons verblijf een mooie vakantietijd, waarvoor dank !! Tot weerziens.

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:18:29
Chris en Paul, Djamal en Marijke
Lieve Chris en Hilde, Het was een hele fijne ervaring bij jullie ! Warme, vriendelijke ontvangst! Heel mooi ingerichte B&B- Stijlvol zoals de eigenaars ☺ Dank je wel en tot ziens ! Hartenknuffel.

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:17:34
Nenkie en Henne
Wat een gezellige ontvangst in een prachtig oord en fijn huis bij gastvrije lieve mensen. Dank ervoor.

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:12:08
Familie Aneca (Diksmuide)
We herinneren ons een warme ontvangst, super lekkere gerechten, prachtig landschap, mooie kunstwerken, rust en een vriendelijke gastvrijheid. Luc, Ria, Marc en Marijke.

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:10:50
Hedwig en Luc
3 jaar geleden waren we hier met de Valleientocht. We namen ons toen voor om nog eens terug te komen, wat we nu dus deden. We hebben er geen moment spijt van gehad: we beleefden hier een heerlijke vakantie, proefden van de omgeving en van de gastvrijheid en de culinaire verwennerijen van Chris en Hilde. Een toplocatie waar we met plezier aan terug denken !

Bericht gepost op : 17/12/2016 21:09:49
Peter en Loes Kleefman
Wat een heerlijk verblijf was dit ! We hebben genoten van de sfeer, de omgeving, het eten, maar bovenal het prachtige grote raam met het formidabele uitzicht ! Hartelijk dank !

Bericht gepost op : 17/12/2016 18:58:59
Béatrice
Une maison en or tenue par des hôtes en or, ça mérite bien un mot dans le livre d’or. Vivement la prochaine fois !

Bericht gepost op : 17/12/2016 18:57:52
Monique en Gaby
Wij waren 10 dagen bij jullie te gast... een voortreffelijke keuze ! Wat een gezellig plaatsje, en zo'n mooie streek ! Ondanks enkele zeer natte dagen, hebben we toch veel verkend in de streek en heel mooie dorpjes aangedaan! We komen zeker nog eens terug om meer te wandelen in de natuur ! We hebben nog lang niet alles ontdekt... Chris en Hilde hebben ons goed op weg geholpen met hun tips, én de lekkere avondmaaltijden van Hilde hebben al veel ideetjes opgeleverd voor thuis.

Bericht gepost op : 2/07/2016 23:18:16

Bericht gepost op : 14/03/2016 14:42:23
Chris Verbeke
EEN GREEP UIT ONS GASTENBOEK VAN 2015

Bericht gepost op : 13/03/2016
De Allegria's
Hilde en Chris, zelfs met de allerbeste instructies kunnen ‘allegria’s’ de juiste weg verliezen. Hartelijk onthaald, superlekker gegeten en geslapen…wij zijn fan van B&B Eglantine. Els, Griet, May en Lut

Bericht gepost op : 30/09/2015
Leen en Ronny
Chris en Hilde, Wij hebben hier een fantastische week beleefd. Wij zijn veel gaan bekijken en hebben hier ook de rust ontdekt, gewoonweg zalig genoten. Jullie hebben ons ontvangen als vrienden wat heel aangenaam aanvoelde. Jullie zijn een tof koppel dat weet van aanpakken. Dikke proficiat !!! Hilde, je hebt ons culinair verwend !!! Wij gaan nog vaak terug denken aan hier. Zo’n mooie natuur, rust en jullie vriendelijkheid. Leen en Ronny uit Rillaar

Bericht gepost op : 27/07/2015
Jan en Mieke
Oh zo blij dat we jullie adresje gegoogled hebben. Heerlijk om mee te voelen, ruiken en proeven van jullie passie. Zalige eenvoud. Bedankt … Enkele waarnemingen: zomertortel, zwarte roodstaart, vuursteenvlinder, koningspage, grauwe klauwier, kleine ijsvogelvlinder, kolibrievlinder en een prachtige sterrenhemel …

Bericht gepost op : 25/07/2015
Jan en Josiane
We hebben van die enkele dagen bij jullie echt genoten! Dank voor jullie gastvrijheid, en ook het lekker eten, zeker sterren waard ! We hebben dankzij jullie goede raad een mooie streek ontdekt. Dank en misschien tot ziens,

Bericht gepost op : 26/06/2015
Hugo
Hilde en Chris, Dank u voor de heerlijke week die we bij jullie mochten beleven. Alles was prima: de ontvangst, de info van Chris en natuurlijk het lekkere eten van Hilde !!! We hebben er van genoten. Hugo en Hilde

Bericht gepost op : 1/06/2015
Evelyne en Philip
Beste Chris en Hilde, Super relaxte dagen gehad. Een super plek om te zijn en mooie wandelingen gemaakt.

Bericht gepost op : 3/05/2015